Welkom


Art@Surgery. Heelkunde én Heelkunst
De NVvH bestaat dit jaar 115 jaar! Namens de Congrescommissie heet ik u op 24 november graag van harte welkom op de NVvH Najaarsdag 2017. Wij vieren dan het 23e lustrum van onze vereniging.

In het decor van Theater Amsterdam ontvangen wij kunstenaars én spraakmakende chirurgen. Wat kunnen wij leren van beeldende kunst, dans, fotografie, kookkunst en muziek? In een vijftal plenaire sessies staat deze vraag centraal. Vanaf de theepauze sluit uw partner aan bij het programma. Aan het einde van de dag wordt het wetenschappelijk programma letterlijk en live opgetekend met een NVvH Fokke & Sukke. Tenslotte ontvangen wij een buitenlandse gastspreker over de symbiose tussen internationale kunst en geneeskunst.
Het lustrum eindigen wij met een walking dinner, spetterende feestavond vol theater en dansmuziek.

www.najaarsdag.nl
Graag nodig ik u uit alle programma-onderdelen, sprekersinformatie en overige informatie te bekijken via deze website.
Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en Facebook. Graag nodigen wij u uit lid te worden van onze LinkedIn groep: Chirurgendagen.

Made in Italy
Tijdens de NVvH Najaarsdag 2017 ontvangen alle NVvH-leden een XXIII Lustrum das of pashmina . Een waar kunststukje naar uniek NVvH-ontwerp van Gierre Milano. De luxe exclusieve das is handgemaakt van Italiaanse zijde. Milano ontwierp eveneens de Italiaanse pashmina voor de dames vervaardigd uit een luxe mengeling van cashmere en zijde. www.gierremilano.it

Parkeren en vervoer
Tenslotte vraag ik uw aandacht voor het vervoer naar Theater Amsterdam. De parkeergelegenheid bij het theater is beperkt. Bij uw inschrijving kunt u een parkeerkaart van € 10,- voor 1 van de 200 parkeerplaatsen bij Theater Amsterdam. OP = OP!
Wij adviseren u gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het theater bereikt u het gemakkelijkst met de bus vanaf Amsterdam Centraal (15 min.). U bereikt Amsterdam Centraal op 3 manieren: u reist per trein, u parkeert uw auto in een van de dure garages in de buurt van het station of bij een betaalbare P+R.
Op www.najaarsdag.nl vindt u bij de tab locatie uitleg over de snelste, goedkoopste en makkelijkste manieren van parkeren en vervoer.

Bestuur en Congrescommissie hopen u 24 november 2017 te ontmoeten op ons XXIII Lustrum!

Dick Scharn,
Voorzitter Congrescommissie


Dick Scharn,Voorzitter Congrescommissie